De flotte, søde, syrlige rødløg kan peppe alt op lige fra salater, wraps og pita til burgere og endda en smørrebrødsmad. Udover at være lækre og kunne bruges i rigtig mange retter, er de også nemme og hurtige at lave.
Her får du vores opskrift på syltede rødløg:
Sådan gør du:
Du kan også eksperimentere selv og tilføje ekstra krydderier i din eddikelage – her på Gaya tilføjer vi fx sennepsfrø og laurbærblade, men overvej også friske krydderurter eller tørrede krydderier som nelliker. Du kan tilsætte mere eller mindre sukker alt efter, hvor sure eller søde du foretrækker rødløgene.
Café Gaya
N. J. Fjords Gade 2
8000 Aarhus
Åbningstider:
Man-lør: 9-21
Søn: Lukket
Aftenåbent på udvalgte lørdage i forbindelse med events.
Kontakt
munna@cafegaya.dk
+45 40 22 54 20